Spennende sammenslåing i Fotobransjen

Pressemelding 1. september 2010

Share Del

Når Japan Photo Norge slår sin virksomhet sammen med virksomheten i Eurofoto, har det norske fotomarkedet definitivt fått en ny og spennende aktør på plass. Sammen med Japan Photo sin øvrige virksomhet i Norge og Sverige, regner virksomheten med å få en omsetning som vil overstige en halv milliard kroner i inneværende år. Japan Photo vil dermed styrke sin stilling som en betydelig fotokjede i Skandinavia.

?Japan Photo investerer med dette kjøpet et betydelig beløp i å styrke og utvikle videre virksomheten til Eurofoto, som er lokalisert i Gloppen Kommune i Sogn og Fjordane?, sier Adm Dir i Japan Photo Stephan Stein.

?Gjennom denne sammenslåingen beholdes arbeidsplassene i Eurofoto, og Japan Photo har fått tilgang til lokal produksjon i Norge som gir mange muligheter for å tilby spesialproduksjon og levere online fotoprodukter enda raskere til sine kunder. Eurofoto vil også utvide varekatalogen til Japan Photo med spennende fotobaserte gaveartikler?, sier styreformann Atle Hauge i Eurofoto AS.

Eurofoto har ca 22 ansatte og en årsomsetning på ca 30 millioner kroner. Det er forventet at denne omsetningen vil mangedobles ved å blant annet utvide varekatalogen med kamera og kamerautstyr til Eurofoto sine kunder, samtidig som Japan Photo får tilgang til et enda bredere kundegrunnlag.

For mer informasjon, kontakt:
Adm Dir i Japan Photo Holding AS, Stephan Stein, Mobil: 47379858
Avdelingsleder i Eurofoto, Rolf Kjetil Egge, Mobil: 41163394
Styreformann i Eurofoto AS, Atle Hauge, Mobil: 99700800

Signert avtale

SIGNERT AVTALE. Fra venstre: Stephan Stein, Rolf Kjetil Egge og Atle Hauge. Foto: Japan Photo